Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en gele bietjes

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Sharon de Miranda

Bietencarpaccio en krokant gebakken bloemkoolroosjes

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen