Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Nigiri van vlees
Ramon Brugman

Beef nigiri met wasabi en frisse radijs

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Borrelbrood - Lekkere Track
Ramon Brugman

Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Gepofte zoete aardappel met tapenade

Ramon Brugman

Oosterse steaktartaar