Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Alain Caron

Pompoensoep

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Alain Caron

Cashew-kaasje op Carla’s wijze

Alain Caron

Erwtensoep van Sylvia

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep