Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Snelle panlasagne en een salade van radijs
Sharon de Miranda

Lasagne uit de pan met ricotta en champignon

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Wit puntje met graskaas
Ramon Brugman

Zelfgebakken zachte witte puntjes met graskaas

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Broccolitaart
Sharon de Miranda

Broccolitaart met blauwe kaas en gebakken amandelen

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Pittige pastei met romige uiensoep
Sharon de Miranda

Pittige pastei met romige uiensoep

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Sharon de Miranda

Gepofte aubergines met yoghurt en flatbread

Sharon de Miranda

Indiase curry met spinazie en paneer

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan