Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Ramon Brugman

Speculaastaartje met chocolade

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep