Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Ramon Brugman

Regenboogtaart

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart