Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Ramon Brugman

Speculaastaartje met chocolade

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Ramon Brugman

Pompoensoep met Focaccia