ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Leon Mazairac

Hoofdgerecht kerstdiner

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen