Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Klassieke Boeuf Bourguignon

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Ramon Brugman

Regenboogtaart

Ramon Brugman

Zelfgemaakte kadetjes met filet American

Ramon Brugman

Gevlincerde kip met Kuchen