Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling