Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Peer-walnoot dessert