Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Ramon Brugman

Pompoencake

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen

Ramon Brugman

Indiase curry met oesterzwam

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Ramon Brugman

Pilav van parelgort met spinazie en ricotta