Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry