Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen.
Alain Caron

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen met een kaviaar van witlof en spitskool

Alain Caron

Tulpenbollen recept

Alain Caron

Geitengeluk Siebengewald

Alain Caron

Vegan camembert in Amsterdam

Alain Caron

Vegan landbouw in Oirschot

borst
Alain Caron

Borsjtsj

Alain Caron

Gevulde tomaat