Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Pompoencake

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot