Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

pompoensoep
Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten