Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Biologische koolraap

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep