Croissant met zalm en roerei
Ramon Brugman

Luxe croissant met gerookte zalm, roomkaas en roerei

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Ramon Brugman

Oesters met oosterse en zure dressing

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise

Ramon Brugman

Romige vissoep met tomaat en verse kruiden

Ramon Brugman

Blini's met gerookte zalm, Hollandse garnalen en roomkaas

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels