Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Midden-Oosterse mujadara met aubergine

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Gevulde dadel met zoete amandel en shebakia