Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!