ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Broodje kraai

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem