Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Stamppot met pastinaak, witte kaas en Gelderse rookworst

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Roerbakbroccoli met biefstukpuntjes
Sharon de Miranda

Roerbakbroccoli met biefstuk, pinda’s en zoete aardappelfriet

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade