Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Ramon Brugman

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Noedelsoep met paarse boerenkool

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

Zalm met salieboter

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Ramon Brugman

Mokka-oublies