Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

AƧaibowl met rawnola

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Nadia Zerouali

Gepofte peer met peerkaramel & steranijsroom

Qataaief
Nadia Zerouali

Qataaief

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus