Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Leon Mazairac

Tempura van wilde wadschelpen

Leon Mazairac

Vissalade van bijvangst met oestermayonaise

Leon Mazairac

Aalbessen, mosselsoep en makreel

Leon Mazairac

Pulletjebier van schaaldieren

Leon Mazairac

Salade van zalm en kaffir limoen

Leon Mazairac

Snert en zopie

Leon Mazairac

Hartige beignets

Leon Mazairac

Oesters bereid op drie manieren

Leon Mazairac

Salade van kruiden, gerookte makreel