Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Nadia Zerouali

Harak Osboa: Midden-Oosterse linzenpasta

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten