Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Vegetarische poké bowl, met mais, biet en hazelnoot
Sharon de Miranda

Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Sharon de Miranda

Salade parelgerst, oesterzwam en kokosyoghurt

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Sharon de Miranda

Hutspot met gevulde courgette

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Sharon de Miranda

Orzo met broccoli, feta en gegrilde paprika

Sharon de Miranda

Picknick met een quinoasalade en gevulde wraps

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin