Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Ramon Brugman

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Ramon Brugman

Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella