Nigiri van vlees
Ramon Brugman

Beef nigiri met wasabi en frisse radijs

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Borrelbrood - Lekkere Track
Ramon Brugman

Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Gepofte zoete aardappel met tapenade

Ramon Brugman

Oosterse steaktartaar

Ramon Brugman

Kaasbroodjes met uien-tomatensalsa

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Ramon Brugman

Tarte tatin van tomaat met geitenkaascrème, sla, bloemen en honing

Ramon Brugman

Krokant gebakken brood met uiencompote en Parmezaanse koek