ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep