Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Gezonde groenten pasta

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Alain Caron

Pompoensoep

Nadia Zerouali

Hartige Midden-Oosterse taart

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus