Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Ramon Brugman

Regenboogtaart

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Ramon Brugman

Speculaastaartje met chocolade

Ramon Brugman

Pompoensoep met Focaccia