Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

Macarons Groningen