Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Klassieke kervelsoep Ć©n een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediƫnt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Zoete aardappel tortilla
Sharon de Miranda

Zoete aardappeltortilla met krokant gebakken spekjes en geitenkaas

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Stamppot met pastinaak, witte kaas en Gelderse rookworst

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet