Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Nadia Zerouali

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake