Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Ramon Brugman

Hollands tartaar

Ramon Brugman

Oosterse zalm-tartaar