Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Verse pasta met Hollandse garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met room, citroen en Hollandse garnaaltjes

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Ansjovis

Alain Caron

Alain en Jonnie Boer in Zwolle