Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Croque-madame met een heerlijke witte bonensoep met spekblokjes
Sharon de Miranda

Croque madame en goedgevulde soep met witte bonen en spekjes

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Sharon de Miranda

Couscous met gegrilde kippendijen

Sharon de Miranda

Pompoenstamppot met hazelnoot en geroosterde bloemkool

Alain Caron

Recept met Nederlandse truffels

Sharon de Miranda

Stamppotje met een tropische twist