Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst