Recepten

Waardeer

De lekkerste resultaten (321)
  1. Recept
    3.88889
    Stilstaand beeld van Sabich met gebakken aubergine
    19 november 2019

    Sabich met gebakken aubergine

    Ramon gaat een sabich maken met aubergine en technina. Het is een soort pitabroodje dat enorm populair is in Tel Aviv. Ramon vult de sabich met aubergine en techina, dat is een saus met sesamzaad als basis. In het Midden-Oosten wordt het vaak gebruikt bovenop een falafel of als bijgerecht.

  2. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Orange Wine uit Chaam
    15 november 2019

    Orange Wine uit Chaam

    Op een idyllische plek in het Noord-Brabantse Chaam ligt de wijngaard van Ron Langeveld. In 2005 is hij hier gestart en beetje bij beetje is het gegroeid tot een natuurlijke wijngaard, waar hij jaarlijks diverse wijnen maakt.

  3. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Vegan camembert in Amsterdam
    14 november 2019

    Vegan camembert in Amsterdam

    Culinair expert Alain Caron ontmoet in zijn hometown Amsterdam kaasmakers Steven Rifkin en Tina da Rosa.

  4. Recept
    4.235295
    Stilstaand beeld van Gerookte makreelsalade
    13 november 2019

    Gerookte makreelsalade

    Chef-kok Ramon Brugman pakt uit. Niet alleen zijn keuken behoort tot zijn kookdomein, maar ook de tuin is erbij betrokken. Hier rookt hij verse makrelen, die hij gebruikt in zijn makreelsalade.

  5. Recept
    4.25
    Stilstaand beeld van Veluws landvarken in Vaassen
    8 november 2019

    Veluws landvarken in Vaassen

    In het Veluwse dorp Vaassen bezoekt culinair expert Alain Caron de biologische varkenshouderij van Jarno en Heleen van den Berg. Hier lopen de landvarkens lekker buiten. Jarno: 'Onze basis om te beginnen is diervrijheid geweest. We wilden een goed stuk vlees, met veel smaak, maar wel van dieren die een waardig bestaan hebben gehad'.

  6. Recept
    4.25
    Stilstaand beeld van De aardappelen van Evert Boerhave
    6 november 2019

    De aardappelen van Evert Boerhave

    Culinair expert Alain Caron is in Dronten, Flevoland, waar Evert Boerhave zijn aardappelen in de grond heeft staan.

  7. Recept
    4.510205
    Stilstaand beeld van Linzencurry en mangochutney
    5 november 2019

    Linzencurry en mangochutney

    Sharon maakt een linzencurry met mangochutney en gebakken komkommer met doperwtjes. Lekker pittig en vegetarisch.

  8. Recept
    4.833335
    Stilstaand beeld van Peulvruchten in Jistrum
    4 november 2019

    Peulvruchten in Jistrum

    Chef-kok Ramon Brugman is in Friesland, waar hij de koning van de oud-Hollandse bonen, Henk Zuidema, ontmoet. Diverse boeren telen wel 45 verschillende soorten voor Henk, maar in zijn eigen proeftuin in Jistrum experimenteert hij erop los om zo de oude rassen weer terug te brengen.

Pagina's