Recepten

De lekkerste resultaten (7)
  1. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Recept bij het item Boterboer Weerribben
    15 mei 2019

    Recept bij het item Boterboer Weerribben

    Culinair expert Alain Caron is in Overijssel als gast van zuivelboer Klaas de Lange. Deze trotse en diervriendelijke boer laat zijn boter karnen in een fantastische fabriek.

  2. Recept
    4.714285
    Stilstaand beeld van Recept met radijs
    18 januari 2019

    Recept met radijs

    Alain maakt een gerecht van radijsjes uit de kas en kabeljauwfilet.

  3. Recept
    4.6
    Stilstaand beeld van Koken met olijfolie
    16 januari 2019

    Koken met olijfolie

    Leon is bij olijfolie sommelier Wilma in Berlicum. Hij maakt drie heerlijke gerechtjes met olijfolie die Wilma speciaal heeft uitgekozen.

  4. Recept
    4.583335
    Stilstaand beeld van Garnalen met gekonfijte aardappel
    23 november 2018

    Garnalen met gekonfijte aardappel

    Leon raakt geïnspireerd van de echte, pure smaak van de garnaal. Na een dag vissen op zee, maakt hij een heerlijk gerechtje met verse vangst.

  5. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Snoekbaars uit het Alkmaardermeer
    20 maart 2018

    Snoekbaars uit het Alkmaardermeer

    Alain zoekt het water op: hij gaat het Alkmaardermeer op om op snoekbaars te vissen. Alain ontmoet Koen ie alles weet van zoetwatervissen. Hij maakt samen met Koen een gerecht met de snoekbaars die hij heeft gevangen.

  6. Recept
    4.666665
    Stilstaand beeld van Eitje met paddenstoelen en koffiesaus
    7 februari 2018

    Eitje met paddenstoelen en koffiesaus

    In Eindhoven ontmoet culinair expert Alain Caron een bevlogen koffiebrander: Arjan van der Hoek. Arjan is verslaafd geraakt aan koffie. Hij maakt een heerlijk gerecht met de geroosterde koffie.

  7. Recept
    4.5
    Stilstaand beeld van Makreel en patat van zoete aardappel
    27 november 2017

    Makreel en patat van zoete aardappel

    Chef-kok Sharon de Miranda maakt een soort fish & chips, maar dan anders. Wat dacht je van patat van zoete aardappel (groente dus) en gevulde makreel.