12 januari 2017

Stilstaand beeld van uitzending op 12 januari 2017

De lunch-rage uit Japan vindt langzaam zijn weg naar Nederland: Onigiri. Sharon laat zien hoe je deze gezonde, gevulde rijstbolletjes zelf kunt maken.

En een heel bijzonder Haags huis. Het is ruim 800 vierkante meter groot en het was in de 19e eeuw een melkfabriek. Mary en Toon hebben er een designpaleis van gemaakt met behoud van oude elementen.

Ook leuk om te kijken

  1. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van stuk hout naar pennenhouder
    2 maart 2017

    Van stuk hout naar pennenhouder

    Een pennenhouder voor op het bureau is altijd handig. Hoe leuk is het om er één zelf te maken?...

  2. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Zeeuwse bottarga
    20 september 2017

    Zeeuwse bottarga

    Alain gaat met de familie Bout op jacht naar harders in de Zeeuwse wateren. Moeder van het gezin maakt van de harder een Italiaanse specialiteit: bottarga.

  3. Recept
    4.46154
    Stilstaand beeld van Champignon loempia's
    15 januari 2019

    Champignon loempia's

    Sharon gaat voor een betaalbare maaltijd en maakt champignonloempia's.

  4. Recept
    4.25
    Stilstaand beeld van Tom kha kai en bananentoastjes
    23 maart 2017

    Tom kha kai en bananentoastjes

    Chef-kok Sharon de Miranda is er gek op: Thaise kippensoep ofwel tom kha kai. Ze maakt er bananentoast bij.

  5. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Historische tuin Amelishof
    20 september 2018

    Historische tuin Amelishof

    Al twintig jaar zorgen Michel en Mariëlle met liefde voor de historische moestuin Amelishof. Op deze plek is de liefde tussen de twee én de tuin opgebloeid.

  6. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Een huis van goud!
    4 december 2015

    Een huis van goud!

    In Wassenaar is het heus niet altijd alleen goud dat er blinkt. Maar wel in het huis van Stephanie Dullaert. Het goud zie je óveral terug.

  7. Recept
    3.42857
    Stilstaand beeld van Carpaccio van vis met kaviaar
    28 december 2018

    Carpaccio van vis met kaviaar

    Culinair expert Alain Caron is in het Achterhoekse Laren, waar Sandra en Martin Hoentjen een heuse kaviaarkwekerij runnen. Alain maakt een heerlijk gerecht met de kaviaar.

  8. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van ballon naar lamp
    10 november 2016

    Van ballon naar lamp

    Dit is helemaal hip! Maak je eigen lampenkap van ballon en wat touw.. Bepaal zelf hoe groot die...

Pagina's