15 april 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 15 april 2016

In Ellecom op de Veluwe, staat een kleurrijk huis. Ellen vindt het jammer dat mensen over het algemeen bang zijn voor kleur. Zij woont met haar gezin dan ook in een fantastische kleurexplosie van voornamelijk knalrood en knalroze!

Chef-kok Léon Mazairac en sommelier Milton Verseput proeven en koken met Nederlandse vermout –  volgens trendwatchers hét aperitief van deze zomer.

En; het moestuinseizoen staat voor de deur. Moestuinmoeder Susan legt uit hoe, waar en wanneer je moet beginnen.

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    3.81132
    21 november 2018

    Appel, amandel, speculaas, kruimeltaart

    Ramon kookte live op Faccebook. Deze heerlijke appel, amandel, speculaas, kruimeltaart is om te...

  2. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Biologische boerderij
    6 maart 2018

    Biologische boerderij

    Matthias en zijn vrouw Eline verhuizen op hun 23e met z'n tweeën naar Noorwegen. In die tijd hebben ze respectvol leren omgaan met de natuur. Bij terugkomst na zes jaar nemen ze een boerderij over om een een biologisch bedrijf te runnen.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Bijzondere nougat
    8 februari 2018

    Bijzondere nougat

    Nadia duikt in de zoete wereld van nougat. In Monster zoekt ze toppatissier Hidde de Brabander op, die bekend is om zijn bijzondere smaakcombinaties in nougat.

  4. Recept
    3.48485
    Stilstaand beeld van Kerstdiner met gestoofd wild
    15 december 2015

    Kerstdiner met gestoofd wild

    Een bijzondere feestmaaltijd hoeft niet altijd een prijskaartje te hebben. Chef-kok Ramon laat zien hoe je een restaurantwaardige pommes gratin maakt, met gestoofd wild.

  5. Recept
    4.116665
    Stilstaand beeld van Orzo met kip
    23 november 2017

    Orzo met kip

    Sharon kookt met orzo, een gedroogde pastasoort. Ze doet er kip bij, gemarineerd in knoflook/citroen en tijm met perzik, basilicum en cashewnoten.

  6. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Runderribben
    2 september 2019

    Runderribben

    Het hart van chef-kok Ramon Brugman gaat sneller kloppen zodra hij weer buiten achter zijn barbecue kan staan, maar vandaag gaat hij nog een stapje verder.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Alain in de Turkse keuken
    27 september 2016

    Alain in de Turkse keuken

    Alain bezoekt in Overijssel Suheyla. Suheyla is van Turkse origine en zorgt dat de Turkse keuken ook in onze streken bekender wordt.

  8. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Peren in Hendrik Ido Ambacht
    21 september 2017

    Peren in Hendrik Ido Ambacht

    Nadia Zerouali is bij Wouter den Boer die haar op een bijzondere plek welkom heet. Een oogverblindend mooi perenbomenlaantje geeft Nadia inspiratie voor een lekker gerecht met peren!

Pagina's