19 september 2018

Stilstaand beeld van uitzending op 19 september 2018

Culinair expert Alain Caron ontmoet in Eindhoven een bijzondere ijsmaker. Björn Cocu maakt namelijk niet zomaar ijs. Zijn passie is het om de meest gastronomische ijssmaken te creëren. Alain daagt hem uit om een nieuwe smaak te maken en maakt uiteraard een verrassend gerecht met Björns product.

Tuinspecialist Martin Stuger is in Hoogeveen, waar hij een tuinklus aanpakt in een logeerhuis. In dit huis komen kinderen die iets extra's nodig hebben. Zij komen hier na school of na hun dagbehandeling. Helaas nodigt de grote achtertuin niet uit tot lekker spelen, want er is voornamelijk steen te vinden. Medewerkers en ouders doen daarom een beroep op Martin om de tuin te veranderen in een prachtige belevingstuin. Het is een grote klus die hem dit keer maar liefst twee dagen kost.

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    1
    Stilstaand beeld van Snert en Zopie
    20 januari 2017

    Snert en Zopie

    Leon maakt bij de traditionele warme biertjes een winters recept. Een heerlijk erwtensoep met

  2. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Bouwpakket huis
    21 februari 2018

    Bouwpakket huis

    Op een perceel voormalige bollengrond in het Noord-Hollandse Limmen wonen Pieter en Marloes Smit samen met hun zoon Thom in een houten huis met veel duurzame elementen.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Hoe smaakt verse koeienmelk?
    13 november 2015

    Hoe smaakt verse koeienmelk?

    Melk uit de supermarkt heeft veel bewerkingen ondergaan. Wie weet nog hoe echte verse koeienmelk smaakt? De melksommelier!

  4. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van hout naar verjaardagskalender
    10 januari 2017

    Van hout naar verjaardagskalender

    Maak van een stuk hout of een oude plank een verjaardagskalender. Simpel, leuk en je vergeet...

  5. Recept
    3.714285
    Stilstaand beeld van Budget maaltijd: witlofquiche
    22 oktober 2015

    Budget maaltijd: witlofquiche

    Ramon maakt een heerlijke budget maaltijd. Vandaag een witlofquiche en uiensoep!

  6. Recept
    4.18182
    Stilstaand beeld van Gamba's met flensjes
    15 april 2019

    Gamba's met flensjes

    Chef-kok Sharon de Miranda pakt uit en maakt roerbakgamba's. Die serveert ze bij de sugarsnaps, eiermie en dunne flensjes.

  7. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van oude boeken naar messenblok
    5 januari 2017

    Van oude boeken naar messenblok

    Wat kun je met oude boeken? Nou, een messenblok van maken. Altijd een plek voor je losliggende...

  8. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Japans fermenteren Amersfoort
    6 maart 2019

    Japans fermenteren Amersfoort

    Culinair expert Alain Caron is in Amersfoort waar hij samen met fermentatie-expert Peter van Berckel gaat fermenteren.

Pagina's