22 december 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 22 december 2016

Met: In de week voor Kerst maken alle koks van BinnensteBuiten één gang voor het kerstmenu. Ramon maakt een aantal spectaculaire bijgerechten die passen bij het hoofdgerecht van Alain: gebraiseerde witlof, gratin van schorseneren en chutney van witlof.

Ad van der Maden vertelt over zijn bijzondere collectie planten en met name over zijn trots: de besdragende maretak, in de feestdagen beter bekend als mistletoe.

En Marly en Wiel wonen in een voormalige burgemeesterswoning. Ze waren net dertig jaar toen ze er kwamen wonen en hadden een behoorlijke taak aan het opknappen. Hun liefde voor antiek en de vier open haarden brengen in elke ruimte sfeer.

En hoe je servetringen maakt van toiletrolletjes, zie je op BinnensteBuiten.tv in de DIY-video 'Wat kun je met ..?'

Ook leuk om te kijken

  1. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Alleen de boom blijft
    1 december 2016

    Alleen de boom blijft

    Alleen de boom is nog gewenst in de tuin van Ton en Marianne. De rest gaat weg. Martin helpt met een mooie nieuwe voortuin.

  2. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Nationaal Park Lauwersmeer
    9 april 2018

    Nationaal Park Lauwersmeer

    Marieke bezoekt Nationaal Park Lauwersmeer. In het park vind je af en toe en schelpje doordat het vroeger zee was. Nu is het een waar vogelparadijs.

  3. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Balkon
    14 april 2016

    Balkon

    Tuinspecialist Martin Stuger is in Den Haag bij Saskia. Zij woont al 40 jaar op een verdieping in...

  4. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van De Tuynkamer
    3 oktober 2016

    De Tuynkamer

    in 's Gravenmoer ligt een bijzondere kijktuin. Met als trots de Rozentuin en als unicum: muziek in het prieeltje.

  5. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Ecojenever van oud brood
    16 maart 2018

    Ecojenever van oud brood

    Leon proeft vandaag ecojenever en gaat daarvoor naar de bakker, want stokers Chris en Nico halen daar een bijzonder bestanddeel voor hun drank vandaan: oud brood. Hiervan maken de jongens, beiden nog student, hun duurzame, oude jenever.

  6. Recept
    3
    Stilstaand beeld van Spaghetti met gamba’s
    1 februari 2016

    Spaghetti met gamba’s

    Chef-kok Sharon de Miranda stort zich op een snelle maaltijd: spaghetti met gamba’s. Ze laat zien hoe je verse gamba’s netjes schoonmaakt en snel bereidt.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Het witte goud
    13 mei 2016

    Het witte goud

    Culinair expert Alain Caron wordt blij van dé seizoensgroente: asperges! En daar wordt ook nog...

  8. Recept
    3
    Stilstaand beeld van Kabeljauw met zeewierkaas
    14 september 2016

    Kabeljauw met zeewierkaas

    Alain maakt op Vlieland een mooi gerecht met een bijzonder ingrediënt: kabeljauw met zeewierkaas.

Pagina's