28 oktober 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 28 oktober 2016
Met: Roger Offermans wil de oorspronkelijke smaak van fruit en groenten behouden en doet dat door ze te wecken. Zo maakt hij jams, dressings en chutney. Verder heeft hij in een grot een bijzondere plek om hammen te laten rijpen. Samen met culinair expert Alain Caron plukt hij pruimen, waarna Alain met de chutney en ham een prachtig gerecht maakt. In Den Bosch woont kunstenares Thecla Renders in een licht en kleurrijk huis. Thecla is dol op bloemen en die vind je in heel haar huis terug. Daarnaast heeft ze weinig met nieuwe spullen: 'ik houd ervan als dingen doorleefd zijn'.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Zelfgemaakte calamari
    24 januari 2017

    Zelfgemaakte calamari

    Ramon maakt calamari. Volgens zijn onfeilbare methode worden en blijven de elastieken inktvisringetjes heerlijk mals.

  2. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Fort bij Edam
    18 september 2017

    Fort bij Edam

    Marieke brengt een bezoek aan Fort bij Edam. Dit is een van de best bewaarde forten uit de Stelling van Amsterdam.

  3. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Monumentaal pand
    3 februari 2016

    Monumentaal pand

    Kijk binnen bij een monumentaal pand op een prachtige plek in Arnhem. Door een brand tijdens de verbouwing is een half verbrand schilderij nu de 'eyecatcher' in het huis.

  4. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Mousserende wijn
    18 december 2015

    Mousserende wijn

    Onze nieuwe chef-kok Leon Mazairac gaat op bezoek bij een wijngaard in België. Sommelier Milton Verseput haakt natuurlijk aan! Want mousserende wijn: wat serveer je daar bij?

  5. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Tarte tatin Ramon
    30 augustus 2016

    Tarte tatin Ramon

    Chef-kok Ramon Brugman maakt tarte tatin van rode ui, met geitenkaas, rucola en auberginecompote.

  6. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Salade met gefermenteerde pompoen en pastinaak
    9 december 2015

    Salade met gefermenteerde pompoen en pastinaak

    Voedsel fermenteren is weer helemaal hot! Alain laat je zien hoe je een salade met gefermenteerde pompoen en pastinaak maakt.

  7. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Waterbuffels in Oldemarkt
    13 september 2017

    Waterbuffels in Oldemarkt

    In Oldemarkt wonen Richard en Carina. Ze hadden een tijd een melkkoeienbedrijf in Denemarken, en nu houden ze waterbuffel in ons eigen land.

  8. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van onderzetter naar bloemenstandaard
    25 januari 2017

    Van onderzetter naar bloemenstandaard

    Oude onderzetters en een vaas. Dat is het enige wat je nodig hebt. En natuurlijk bloemen. Met een...

Pagina's