29 maart 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 29 maart 2016
In het Friese Drachten staat het huis van de familie Bergsma, uit 1926. Inge heeft wat de inrichting betreft gekozen voor Scandinavisch wit. Al 20 jaar lang wordt de witkwast strak gehanteerd. Van meubels tot accessoires alles is strak wit. Kleuren maken haar hyper en wit geeft Inge rust. Chef-kok Ramon Brugman laat zien hoe je ‘pulled pork’, langzaam gegaard varkensvlees, bereidt en daar een lekker broodje mee maakt. De Keukenhof opent jaarlijks haar deuren gedurende  8 weken voor meer dan 800.000 toeristen van over de hele wereld. Tuinman Andre Beijk,  biedt BinnensteBuiten een uniek kijkje in zijn  Keukenhof. Hij werkt het hele jaar met zo’n 30 collega’s vol enthousiasme, om ervoor te zorgen  dat alles pico-bello in orde is.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Vitello tonnato
    12 december 2016

    Vitello tonnato

    Sharon maakt een snelle, lekkere maaltijd met kalfsvlees en tonijn: de klassieker vitello tonnato.

  2. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Gemarineerde zeebaars met wortel en zeekraal
    13 oktober 2015

    Gemarineerde zeebaars met wortel en zeekraal

    Maak deze verrukkelijke zeebaars met wortel en zeekraal.

  3. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Salade met een gepocheerd eitje en een hollandaisesaus
    28 maart 2016

    Salade met een gepocheerd eitje en een hollandaisesaus

    Alain maakt bij een kippenboer in Zeeland het beste Paas-ei!

  4. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Visballetjes
    17 mei 2016

    Visballetjes

    Chef-kok Ramon Brugman maakt een snelle maaltijd van krokante visballetjes met lauwwarme asperges...

  5. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Snelle maaltijd: wraps zonder deeg
    19 oktober 2015

    Snelle maaltijd: wraps zonder deeg

    Sharon maakt vandaag als snelle maaltijd verrassende wraps. Namelijk zonder deegomhulsel!

  6. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Sallandse Heuvelrug
    21 januari 2016

    Sallandse Heuvelrug

    Boswachter Marieke vertelt hoe de Sallandse Heuvelrug is ontstaan. Er groeien zoveel bessen dat het er wemelt van de vogels.

  7. Recept
    4
    Stilstaand beeld van Knolselderijpuree met sucuk
    17 oktober 2017

    Knolselderijpuree met sucuk

    Sharon maakt een verrassende puree: van knolselderij. Daarbij bakt ze ook sucuk, een droge, gekruide worst. Deze worst wordt vaak in de Turkse keuken gebruikt.

  8. Recept
    3.75
    Stilstaand beeld van Bloemkool pizza
    29 februari 2016

    Bloemkool pizza

    Chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke pizza met een glutenvrije bodem…van bloemkool....

Pagina's