7 oktober 2015

Stilstaand beeld van uitzending op 7 oktober 2015

We zien een bijzonder interieur vol Tribal art. Chefkok Sharon legt uit hoe je makkelijk en snel een gezonde salade met quinoa maakt. En hoe werkt het om imker in de stad te zijn?

Ook leuk om te kijken

  1. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Bieterballen
    5 mei 2016

    Bieterballen

    Culinair expert Alain Caron ontmoet collega chef-kok Jonathan Karpathios die graag weet waar zijn...

  2. Recept
    2.666665
    Stilstaand beeld van Eetbare bloemen
    10 november 2015

    Eetbare bloemen

    Alain ontmoet fooddesigner Katja Gruijters. En maakt een mooi gerechtje met eetbare bloemen.

  3. Recept
    2.6
    Stilstaand beeld van Hachis parmentier
    9 oktober 2015

    Hachis parmentier

    Alain deelt zijn hachis parmentier-recept! Een ovenschotel met rundvlees en aardappelpuree.

  4. Recept
    3.913045
    Stilstaand beeld van Vegetarische barbecue
    14 september 2017

    Vegetarische barbecue

    Ramon kookt op de barbecue een lekkere maaltijd. Vegetarisch dit keer, met onder andere jacket potatoes en baba ganousch.

  5. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Wonen in een schoolgebouw
    13 januari 2016

    Wonen in een schoolgebouw

    Er wordt geen les meer gegeven in de Rotterdamse Hooimanschool uit 1916. Binnen het oorspronkelijke gebouw zijn 9 woningen gebouwd. Wij nemen een kijkje!

  6. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van flesjes naar kandelaar
    31 oktober 2016

    Van flesjes naar kandelaar

    Een leuk idee voor lege flessen! Geef ze naar wens een leuk kleurtje en gebruik ze als kandelaren.

  7. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Mediteraanse tuin Ede
    27 februari 2018

    Mediteraanse tuin Ede

    Martin is in Ede. Hier wonen Hetty en Bert, zij hebben een mediterraanse tuin. Deze is wel wat kaal en er staat een conifeer in de weg. Martin helpt om de tuin op te knappen.

  8. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van koken zoals in de oorlog
    3 mei 2019

    koken zoals in de oorlog

    In Nijmegen duikt chef-kok Leon Mazairac het verleden in. Samen met culinair historica Manon Henzen ontdekt hij wat er zich in de Nederlandse keukens afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Pagina's