Deze recepten zetten de spruit op één! Knapperig in een salade met een kroketje of in de soep met gehaktballen. De spruit kan het allemaal.
Dumplingsoep met een eitje, boerenkool, spruiten en gehaktballetjes
Onze chef-kok Leon Mazairac warmt op met deze dumplingsoep met een eitje, zelfgedraaide gehaktballetjes, winterse groenten en lekker wat pit door de kimchi.
Onze culinair expert Nadia Zerouali pakt voor dit gerecht een mix van stevige groenten: pastinaak, prei, peen, kool en spruitjes. Ze kookt de groenten in een bouillon met ras el hanout.
Daging smoor kroket en winterse salade met spruitjes
Onze culinair expert Alain Caron ontmoet een echtpaar met een grote passie voor de kroket. Samen maken ze een daging smoor kroketje, met frisse gember en uitjes en een winterse salade met bietensla en spruiten.
Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio
Onze chef-kok Ramon Brugman maakt een winterse salade met palmkool, pancetta, taleggio en boerenkoolspruiten. Ken jij deze kruising tussen boerenkool en de spruit al?