Deze recepten zetten de spruit op één! Knapperig in een salade met een kroketje of in de soep met gehaktballen. De spruit kan het allemaal.
Dumplingsoep met een eitje, boerenkool, spruiten en gehaktballetjes
Onze chef-kok Leon Mazairac warmt op met deze dumplingsoep met een eitje, zelfgedraaide gehaktballetjes, winterse groenten en lekker wat pit door de kimchi.
Dit gerecht combineert stevige groenten zoals pastinaak, prei, peen, kool en spruitjes in een smaakvolle bouillon. De groenten worden gekookt met ras el hanout, wat zorgt voor een heerlijke en kruidige twist.
Daging smoor kroket en winterse salade met spruitjes
Onze culinair expert Alain Caron ontmoet een echtpaar met een grote passie voor de kroket. Samen maken ze een daging smoor kroketje, met frisse gember en uitjes en een winterse salade met bietensla en spruiten.
Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio
Deze winterse salade is een perfecte combinatie van palmkool, pancetta, taleggio en boerenkoolspruiten. Heb jij deze kruising tussen boerenkool en spruitjes al ontdekt?